Den bedste koncert i år

Her på redaktionen har vi været ude at se mange forskellige koncerter i år, og derfor har det også været svært at finde den, der topper listen. Vi har i gennem både afstemning og forhandling fundet frem til vores favorit, så alle følte sig repræsenteret. I år går den til én, som har formået at ramme et bredt publikum og samtidig bare ramme på hele følelsesregistret. Koncerten varede to timer, og man gik derfra og ønskede, at den havde varet det dobbelte.

En alsidig kunster med et voksende bagkatalog

Det er ikke hver gang, at man går fra en koncert og ønsker mere. Det gjorde vi helt sikkert. Helt fra de store, kendte sange, hvor man skrålede med af sine lungers fulde kraft. Men også helt ned til de stille, intime sange, hvor han satte sig ned på sin klaverbænk og krængede sjælen ud bag klaveret. Det hele var ganske gennemført, og man kunne mærke, at musikprogrammet var lagt til dagens koncert, så det passede kunstneren perfekt.

Ja, vi ved godt, at vi trækker den lidt, men læs med helt ind til sidste linje, så skal vi nok afsløre, hvem der stod bag årets bedste koncert.

Manden, der er frontperson for bandet, har stille men sikkert opbygget sit bagkatalog gennem årene. Det er blevet til to albums og et hav af hits, men selv de mere ukendte sange formår han at nå ud til publikum med. Det er netop denne disciplin, der er ganske særegen for kunstneren her. Musikken er præget af elektronisk pop og rock, men alligevel med små hints af andre genrer rundt omkring i sangene. Det er også med til at fastholde lytternes opmærksomhed, og det var virkelig ikke megen snak vi så rundt blandt folk, selv ikke på de bagerste rækker.

Vi ser allerede frem til meget mere

Vi har alle billetter til næste års koncerter med ham. Det sker heldigvis rundt i hele Danmark, så alle har mulighed for at få et lyt med. Du kan i hvert fald være helt sikker på, at vi er at se ude på koncerterne, hvor vi giver den gas og lytter med på hele kataloget af spændende sange. Så kan man jo også samtidig håbe, at der er kommet nyt til den tid, så vi kan give den gas til en masse nye sange. Det er nemlig altid en oplevelse at tage til Saveus koncert og høre Martin give den gas.